perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulu oli, joulu meni

Noloa, 24 luukku jäi tekemättä...enkä aio sitä kyllä enää näin kolme päivää myöhässä tehäkkään kun ei mitään erikoista siihen ollu tulossakaan. Sorry! Tosiaan hiljasta pidellyt blogin puolella, on ollu nii hirveesti kaikkea muuta. Eikä oikeen oo mitää kuviakaan, ketä kiinnostaa kuvata tuolla syyskelissä!? Mut nyt aattelin teille muutamalla sanalla kertoa millainen oli miun jouluaatto!

Koska jouluaatto oli vapaapäivä, heräsin vasta kymmenen korvilla ja pistäydyin heti aamutuimaan suihkussa. Puolee päivää asti vaa lorvin, tietysti joulupukin kuumaa linjaa sekä muita lastenohjelmia toisella silmällä katsoen. Toisella olin arvattavasti facebookissa...viimenää ku saatii aikaseks lähettii Esan (armas rakkaimpani) kans pyörähtää kouvolassa (siis Uttiahan ei lasketa kouvolaks). Ja sen jälkee käytii keräämäs Vanelle kuusenoksia herkuteltavaks, samalla reissulla E heittikii miut tallille. Niin miunhan piti Vanessan kans lähtee "joulumaastoon", no joo lähinkin, oli poronsarvet ja kaikki :D. Mut tosi joulunen mieli tulikii ku sato melkei taivaantäydelt vettä! 


Mut tulipaha koettua sekii et kastuu lenkillä jouluaatton läpimäräks! Vanessa sai normi ruokien lisäks piparin puolikkaan,omenia,porkkanoita sekä niitä kuusenoksia jouluateriaks. Ja tietysti joulun punasen fleecetakin viel lenkin päätteeks niskaa. 
Kävästii viel hautuusmaalla viemäs kynttilöitä sit lähinkin kurvailee kiireesti Lemille, et ehtisin enne pukin tuloa. Iltahan siin vierähtikii saunoes, syödessä ja lahjoja avates. Aika kiltti olin ollu ku yhtää risuakaa en saanu, paitsi Elmeriltä mikä toi illan mittaa ulkonta tullessa koivuoksia turkissa mukaan.

Ja vielä pari kuvaa Lemin kotonta, Inkan blogista lainattuna;



Mitenkäs teidän joulu, oliko joulumieltä kelistä riippumatta? :)

6 kommenttia:

  1. Kiitos tunnustuksesta! Laitoin Liebester-blogin eteenpäin tänään - siis hieman myöhässä, pahoittelen.

    Keli ei pilannut joulumieltäni. Itse asiassa nyt joululomalla on ollut kivaa ajella ponia kesäkelissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ettei pilannut! :) Se on totta, tykkään itekkii nyt kun pääsee kunnolla ajamaan taas sulilla teillä.

      Poista
  2. Liityin seurailemaan :) Kiva seurailla Väinön kehittymistä kun itselläni on myös toukokuinen russivarsa tallissa :) Muutenkin tosi kiva blogi :)
    ponipojkar.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ite käyny kans teitä seurailemssa ja itse asiassa luulin et oon lukijana! :D Asia korjattu, nyt oon.
      Kiitos kovasti! :)

      Poista
  3. Multa on vissiin vähän mennyt ohi, mutta kuka Väinön isä on? Ja muuten sekin on tainnut mennä ohi multa, että mikä Väinön oikeaksi nimeksi tuli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mikään ihme jos on mennyt ohi, nimittäin itse en oo sanallakaan vielä asiasta täällä maininnu. :) Ensimmäisen kerran Väinön isä tuli julki, tuossa Erja Mattilan kirjoittamassa postauksessa. Isä on siis Jaris Ess. Ja tuota Väinön nimeäkään ei oo vielä "julkistettu".
      Tulossa (toivottavasti pian) ihan oma postaus tuosta Väinön isästä, sieltä sitten selviää myös oikea nimi. :)

      Poista