torstai 20. maaliskuuta 2014

Hurjaa, kohta jo (ehkä) juostaan kilpaa!

Muutama päivä sitte julkaistiin toukokuun sarjat ja arvatkaa kuka oli heti nenä kiinni tietokoneruudussa sarjoja selaamassa!? Kyllä, Vanessalle kovasti jo hyvää raviuran aloitus starttia kattelin. Jotenki ihan hullua ja oon ihan täpinöissää ku pääsee jo Vlle startteja kattelee.. :D Alunperin suunnitelmissa oli Lappeen poniraveissa 17.5 alottaa, mut kys.sarja mihin Vanessa menis ei oikein välttämättä kuitenkaa oo meille hyvä. Joten vaihtoehtoina olis;

 TI 29.4.2014 Tampere 
31 Pony Power -lähtö, tasoitusajo 1600 m p. 2.40.0 + 20 m/ 2,0 s 100 €

tai

3.5 Turku, metsämäki PONIRAVIT
9. ponilähtö B-Ponit tasoitusajo 1600 m p. 2.37.0 + 20 m/ 2,0 s P. 100 e.

Ja juu, molemmathan on meiltä täältä Kouvolasta pitkän matkan päässä..mutta jostainhan se on alotettava. Toivoa vaa voi, et kaikki menee nappii ni päästäis jo juoksemaa kilpaa. Apua, jännitän jo nyt vaik ei oo ponia ees viel mihinkä ilmotettu. :D Ja tosiaan näitä ennen ois yhet harjotusravit ja ponihiitit tiedossa, joten sittenhän sen tietää nähdäänkö meitä vielä raveissa vai ei.

Miten teillä, miten uskalsitte ilmottaa ekaan starttiin? Miten varauduitte sinne menoon? Kävittekö sitä ennen paljon hiitillä/harjotusraveissa? 

5 kommenttia:

  1. Eiks Turun poniravit oo 4.5, ainakin hipposen mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai katos niinpä onkin! Mie katoin suoraa hevostallinetistä ja siel oli 3.5, mut ei mitään kiitti ku huomautit! :D

      Poista
  2. Tulen kyllä kannustamaan, jos vaan suinkin pääsen :) Ja Vanessa on niin fiksu, että turha jännittää. Me käytiin nuorten ponien kanssa radalla pari-kolme kertaa ennen starttia ja joillakin vähän vähemmänkin... Meillä pystyi poneilla ajamaan kotona kuitenkin niin reipasta, ettei tarvinnut mennä radalle muuten kuin vähän paikkoja näyttämään.

    VastaaPoista