tiistai 28. tammikuuta 2014

Väinö ja Väinön iskä

Hiljasta  pidelly täällä, pahoittelen...monesti oon alottanu kirjottamaa postausta, mut se on jääny muutamaan lauseeseen. En tahdo tästä blogin pitämisestä mitään pakkopullaa, joten sit ei kirjoteta jos ei kiinnosta. :) Eikä meille oo mitää erikoista kyllä tapahtunukkaan. Tänään pääaiheena on VÄINÖ!

Lupasin muistaakseni jossain kommentissa, että kerron teille muutamalla sanalla Väinön isästä..ja tietysti tässä samalla postauksessa paljastuu Väinön oikea nimi.


Väinön isä on siis Jaris Ess. (Tästä pääset Jariksen sivuille sukupostiin ja hippokseen.) Jaris on syntynyt 24.5.2005 Ruotsissa..tällä hetkellä se asuu Suomessa Saini Jääskeläisen omistuksessa/valmennuksessa. Ja Jutta Jääskeläinen ajaa sillä kilpaa. Ponin ennätykset raveissa on 2.06,2ake ja 53,1ke.

Jariksella ei aiemmilta vuosilta ole jälkeläisiä ja ruunauksen vuoksihan niitä ei enää tulekkaan. Mutta ei Väinö ainoaksi varsaksi jäänyt sillä poni sai kesällä myös toisen yllätysjälkeläisen (Valeria Wee).

 Jaris (Kuva sukupostista)
Noniin, nyt on siis Väinölläkin ihan oikee nimi..nimi millä se löytyy sukupostista ja hippoksesta. Nimi millä se esiintyy kaikissa "virallisissa" jutuissa. Nimi millä tuntemattomat tulee sitä puhuttelmaan. 

Mietittiin Inkan kanssa nimeä edellisenä iltana milloinka se piti ilmottaa..pyöriteltii kaikenlaisia vaihtoehtoja mielessä. Suurinosa (ellei kaikki?) tais olla jotain englannin kielisiä. Seuraavan aamuna ku ajelin töistä kotiin (ehkä tuntia ennen ku nimi piti viimeistää tietää) mietin tätä nimiasiaa..pyörittelin mieles, että Väinö on yllätysvarsa..Jariksen karkureissua, yms. Sit yht'äkkiä jostai puun takaa mieleen putkahti tää kys.nimi. Ja se tuntu heti niiin sopivalta... Koska Jaris karkas tammojen luo ja pääs ainaki pari tammaa astumaa ni kai se oli ihan ilonenkii siint reissust... :D 
Nimihän on.......

 ...... Jariksen Ilo. :-) Mielepiteenne toki tervetuloa, vaikkakin nimi ei tuosta miksikään muutu olipa kuka mitä mieltä tahansa. ;)






2 kommenttia:

  1. Toi nimihän on aivan paras! Kuvaa tosi hyvin tilannetta ja onhan se varmasti jariksellekin ilo, että sai komean pojan :D Väinö näyttää jo kanssa niin isolta pojalta, taitaa nää ponivarsat kasvaa yhtä nopeesti kuin ihan pikkulapsetkin :)

    VastaaPoista